2011. május 31., kedd

CIRTUS BIRDY BOJLI SOK IDE ! ! ! - Jelenlegi ára: 1 750 Ft

Az eladásra kínált CITRUS Birdy avagy sárga citromos madár eleség a piacon a legjobb minőségű termék !
Beltartalmi értékét tekintve ára elenyésző sőt a leggazdaságosabb bojli alapanyag  amit vásárolhatsz a bojlidhoz !
Összetevőt tekintve a pontos recept titkos mivel hosszú évek során kisérletezték ki !
A termék válogatott minőségű különböző gabonaféléket sárga  színező anyagot illetve édesipari termékeket tartalmaz.
Eddig amit megtudtunk: citrus esszenciális olajat  tartalmaz, mézet , természetes színezőanyagot, speciális gabona lisztet, tojás készítményeket, vitaminokat illetve aminosavban gazdag illetve tej proteinek is találhatók benne.
Hogyan használjuk  sokak fejében megkérdőjeleződik ?
Felhasználása egyszerű és nagyszerű : állagát tekintve kissé lágy jól dolgozható vele ! A bojli állagát lazítja de nem mállik szét tőle hanem kiváló rugalmas jól csalogató lesz !
Bojlihoz: a felhasználás során elmehetsz az 50 % -os arányig is ! Némi halliszttel illetve olajjal és ízesítővel aromával szójaliszttel kiegészítve olyan nagy hatásfokú csalit kapsz mely a bolti bojlikat ezerszeresen kenterbe veri !   Nincs többé napokig való ücsörgés a bot mellett mivel ez a liszt kipróbált letesztelt és működik ! Németországtól Belgiumig vannak bojlis versenyhorgászok akik ezt használják !
Ötletképen:   termékeim közül citrom olajat rakj hozzá illetve tonhallisztet némi aminosavat egy kis édesítőt és máris kész a sushi bojli. Általában a citrusos bojli a vadvizeken a legsikeresebb de az agyon horgászott tavakon is némi szerencsével rengeteg halat foghatunk.
Etetőanyagba: tetszés szerint használható nagyon szép színt és kiváló csalogató hatását kifejtve versenyhorgászoknak is nyugodtan merem ajánlani .   Illata a pastoncihnohoz hasonló de ez nem zsíros nehéz morzsa így 4 évszakos tehát minden körülmény között megállja a helyét !
Higgyétek el nem csodaszer de a bojli fogósságát fantasztikusan növeli !   Próbáljátok ki hiszen tudjátok nálam csak kiváló minőségű letesztelt termékek vannak !
Az ár egy kiló CITRUS BIRDYRE vonatkozik !
Kérlek tekintsd meg a többi bojlis termékemet is !



Jelenlegi ára: 1 750 Ft

Az aukció vége: 2011-06-18 00:10
. CIRTUS BIRDY BOJLI SOK IDE ! ! ! - Jelenlegi ára: 1 750 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése